ПРЕБАРАЈ

Iveco Stralis AS440S48TFP-LT

Прва регистрација на возилото 29.12.2016
Изминати километри 401.500 km
Локација Furth im Wald
Цена net 27.500 EUR
Број на нарачка HIGH2958

Iveco Stralis AS440S48TFP-LT

Прва регистрација на возилото 29.12.2016
Изминати километри 418.200 km
Локација SLAVONSKI BROD
Цена net 27.700 EUR
Број на нарачка HIGH2957

Iveco Stralis AS440S48TFP-LT

Прва регистрација на возилото 12.10.2016
Изминати километри 402.700 km
Локација SLAVONSKI BROD
Цена net 28.000 EUR
Број на нарачка HIGH2718

Погледни ги сите

Iveco Daily 35S14V

Прва регистрација на возилото 21.03.2019
Изминати километри 35.300 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена net 19.900 EUR
Број на нарачка LIGB3135

Iveco Daily 35S14V

Прва регистрација на возилото 21.03.2019
Изминати километри 30.300 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена net 19.900 EUR
Број на нарачка LIGB3132

Погледни ги сите

ПОНУДИ НА МЕСЕЦОТ

Сервис

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КЛАСИФИКАЦИЈА НА ВОЗИЛАТА

Нашите возила имаат поминато низ серија на проверки и прегледи.Врз основа на нивните специфични карактеристики, возилата се поделени во три групи - Premium, Comfort i Standard - како најдобро би ги задоволиле потребите на клиентите.

Карактеристики Карактеристики Карактеристики
Фабричка гаранција Фабричка гаранција Фабричка гаранција
Мала километража Мала километража Мала километража
Комплетно обновено возило Комплетно обновено возило Комплетно обновено возило
Возило маx. 4 години старо Возило маx. 4 години старо Возило маx. 4 години старо
Возило маx. 6 години старо Возило маx. 6 години старо Возило маx. 6 години старо
Длабочина на шарата на гумите min. 6 mm Длабочина на шарата на гумите min. 6 mm Длабочина на шарата на гумите min. 6 mm
Длабочина на шарата на гумите min. 3 mm Длабочина на шарата на гумите min. 3 mm Длабочина на шарата на гумите min. 3 mm
Извршена техничка и документациска проверка Извршена техничка и документациска проверка Извршена техничка и документациска проверка
Потполна документација за возилото Потполна документација за возилото Потполна документација за возилото
Во возна состојба Во возна состојба Во возна состојба
Исчистен од надвор и внатре Исчистен од надвор и внатре Исчистен од надвор и внатре
Погледни ги сите   Погледни ги сите   Погледни ги сите